Blog: Hoe kwam jij bij SiK?

Geschreven door: Haniele do Nascimento

Hey hoi, ik ben Haniele, 25 jaar en ik zit in het laatste jaar van de studie Theologie. Dit wordt ook jammer genoeg mijn laatste SiKjaar :’(.

Ongeveer 3-4 jaar geleden kwam ik bij SiK. Van tevoren wist ik dat ik bij een studentenvereniging wilde gaan, maar ik had nog geen idee bij welke. Ik weet nog dat mijn huisgenoot mij toen in 10 minuten heeft overgehaald om bij SiK te gaan. Diezelfde dag heb ik me nog aangemeld en ik heb geen moment spijt gehad. 

SiK is voor mij een hele leuke, kleinschalige vereniging waarin God centraal staat, maar ook de relaties naar anderen toe. Hele toffe vriendschappen worden hier opgebouwd. Doordat het zo kleinschalig is, leer je iedereen ook best goed kennen. De kringavonden zijn vaak heel gezellig en ze voegen echt wat toe aan je geloofsleven. Hoe mooi is het om met anderen te kunnen praten over de dingen die je bezighouden op geloofsgebied, maar ook op andere vlakken! Ik zie daar echt een diepe waarde van in. Deze avonden hebben mij geholpen om mezelf, anderen en God beter te begrijpen. 

Naast de kringavonden zijn er ook maandelijkse verenigingsactiviteiten. Tijdens deze avonden is er de mogelijkheid om meer te connecten met mensen van andere kringen. Zo leer je ook andere SiK´ers beter kennen en blijf je niet alleen hangen in je eigen kring bubbel ;). Al met al geloof ik dat SiK een waardevolle bijdrage kan leveren aan jouw leven als student! 

Foto Haniele

'Ik heb geen moment spijt gehad.'