Heb je ooit gehoord van een lijflied? Dat is een lied waarvan de tekst goed aansluit op je leven. Het lied Steppin’ out van Group 1 Crew is al een aantal jaren mijn lijflied. Luister het nummer gerust eens.

I feel called to something more, beyond what I have known. I keep shutting out that voice that cries deep within my soul. I have more to give, but I have been afraid. And then I hear You say: “It’s still not too late”.
Zoals jullie misschien wel van mij weten, ben ik een echte dromer. Ik zie mijzelf graag gebruikt worden in Gods koninkrijk op een manier die bij mij past. Eén van mijn dromen is bijvoorbeeld om spreekster te worden. Ooit, in de toekomst, de verre, verre toekomst… Want wat is het veilig om dromen te hebben. Deze dromen blijven dromen. En of ze eens werkelijkheid worden? Nee… Werkelijkheid wordt het niet… Ik ben een schijterd. Ik bezit niet de moed die ervoor nodig is om dromen uit te voeren. Want wat is het een grote stap om bij de dromen te komen!

I’m alive, I want to live. And I am not content to keep holding back all that I am, the way that I have been. I am Yours to use. And when I am afraid You come close to say: “one step is all it takes”.
Als dromer heb ik de valkuil om de kleine stapjes over het hoofd te zien. Juist kleine stapjes zorgen ervoor dat dromen werkelijkheid kunnen worden op een realistische manier. Oeh… Maar dan komt het spreken ineens dichtbij. Want waar het eens een droom was, wordt het nu realiteit. Spreken op het SiKweekend? Als ik dat bedenk, ben ik geneigd mij terug te trekken. En juist op zo’n moment (wat ik zeer regelmatig meemaak met mijn dromen) raakt dit lied mij.

I’m stepping out to take a chance. And if I fly or if I fall it’s in Your hands. You’re the maker of my dreams and You’ll make a way with me. So I’m stepping out, I’m stepping out. To take a chance.
Ik hoef het niet in mijn eentje te doen. God zal met mij meegaan en mijn eerste stap zegenen. En bijzonder is het moment dat ik de eerste stap zet! Ik zie uit naar het spreken, ik krijg er onwijs veel zin in, ik raak bevlogen op het moment dat ik bezig ben. En achteraf? Ik voel een diepe vrede en vreugde door mij heen stromen. God is aan het werk en Hij belooft mij veel goeds. Deze eerste stap, waar ik zolang tegenop heb gezien, zorgt voor een hele reeks nieuwe stappen… Op naar het uitvoeren van de droom.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

© 2021 SiK | Studenten in Kringen.
Top
Follow us: