In het kort: je bent deze week een Secret Angel voor iemand.

Nu de uitgebreide uitleg in stappen:

  1. Wees stil en laat je gedachten even de vrije loop. Als je bedenkt dat je nog allemaal opdrachten moet doen, schrijf het even op zodat je ze kan parkeren. Probeer stil te blijven en rustig te worden in je hoofd.
  1. Als je dat is gelukt, richt je dan op God. Vraag Hem voor wie jij deze week een Secret Angel mag zijn. Er komt ongetwijfeld iemand in je op. De eerste persoon die bij je opkomt, daarvoor kan jij deze week een Secret Angel zijn. Als je denkt: ‘nee, die wil ik niet’ wil ik je toch uitdagen wel die persoon te benaderen. Het hoeft niet per se een zielig persoon te zijn. Het kan ook gewoon iemand zijn van wie je veel houdt. God weet wel voor wie jij deze week echt iets kan betekenen.
  1. Nu je met God in contact bent en weet voor wie jij een Secret Angel mag zijn, vraag dan aan God wat die persoon kan gebruiken. Hoor je letterlijk een stem uit de hemel? Dat zou handig zijn! Hoor je dat niet? Dan spreekt God meestal wel in je gedachten of door een tekst die in je opkomt of op een andere manier. Het kan zijn dat degene voor wie jij een Secret Angel mag zijn een bemoediging kan gebruiken, een mooie Bijbeltekst, misschien wel wat geld of een momentje met jou samen.
  1. Als het goed is weet je wie wat kan gebruiken. En nu de vraag op welke manier je dat vorm kan geven. En dat kan lastig zijn om zelf te verzinnen. Daarom zal ik je wat ideeën meegeven. Je kan een kaartje sturen, online of zelfgemaakt. Met een Bijbeltekst of alleen een mooi plaatje. Je kan een ontbijtje op bed laten bezorgen (doe het zelf (niet anoniem) of neem iemand in het complot (iets meer anoniem). Koop wat lekkers en hang het aan de deurklink (anoniem). Stuur een lief appje (niet anoniem). Huur een film en kijk samen een film (niet anoniem, maar diegene hoeft niet te weten dat je dit als Secret Angel doet). Verder… Gebruik lekker je eigen creativiteit! Deze opdracht moet je niet benauwen. Het moet juist iets zijn wat jij leuk vindt om te doen. Dus doe vooral iets waar jij goed in bent en wat jij ziet zitten. Ik vertrouw erop dat jij een goede Secret Angel kan zijn! Laat je gebruiken door God.
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

© 2020 SiK | Studenten in Kringen.
Top
Follow us: