Tsja, het is dan wel een reclame van Always (één van de merken voor bijvoorbeeld maandverband) maar toch kan dit filmpje mij zo raken. De boodschap is onwijs krachtig, kijk het maar even.

Like a girl… Is dat meisjesachtig? Wat is meisjesachtig eigenlijk? Zoals de mensen in het filmpje eerst de acties vertonen die meiden doen, zo worden wij gepusht ons te gedragen. En is het fair? Nee! Absoluut niet! Want ‘like a girl’ betekent gewoon als jij. En gewoon als ik. Wil jij in het stigma van ‘meisje’ wat de media ons voorhoudt gedrukt worden? Of wil jij ook zo’n krachtige, zelfstandige vrouw zijn zoals God je heeft bedoeld? Als vrouwen hebben wij zo’n power in ons! Grijp je kans en laat zien welke power er door God in je zit! Laat je niet tegenhouden maar laat jouw girlpower shinen!

Twee quotes om je te bemoedigen: ‘Nothing is more impressive than a woman who is secure in the unique way God made her.’ en ‘A kingdom woman sets her eyes on Jesus. He strengthens her to be all she was created to be.’ – Tony Evans.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

© 2021 SiK | Studenten in Kringen.
Top
Follow us: