Studenten In Kringen bestaat sinds 2000 en is oorspronkelijk opgezet vanuit de De Ontmoeting (Gereformeerde Kerk vrijgemaakt) om studenten binnen Ede een plek te geven in deze kerk. Inmiddels is SIK uitgegroeid tot een onafhankelijke studentenvereniging gestuurd door studenten zelf. We vinden het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt. We zouden het namelijk jammer vinden als iemand zich eenzaam zou voelen of moeite heeft met connecties te maken hier in Ede, terwijl er genoeg medestudenten zijn.

SIK is ontstaan vanuit de behoefte om met anderen het geloof te delen, te groeien en vriendschappen op te bouwen met leeftijdsgenoten. Wij zijn er van overtuigd dat juist in Ede niemand alleen hoeft te zijn.

De afgelopen jaren organiseerden we iedere maand een SIK-evenement, baden we iedere eerste maandag met elkaar op de #HPP en gingen we twee keer per jaar met elkaar op SIK-weekend. Daarnaast genieten we wat betreft evenementen van de input van Sikkers zelf. SIK heeft nu (2020-2021) zes kringen.

Meer weten? Kijk ook bij onze Veelgestelde Vragen