14
juni
18:30 — 22:30
Verzamelen Schuilplaats
Otterloseweg 18A

Ede, Nederland
Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Aankomende 14 juni is alweer het laatste “gewone” maandelijkse event van dit seizoen, whooo times fun when you’re having flies! Voor dit laatste event staat een heiwandeling gepland, maar niet zomaar een heiwandeling… we zullen met elkaar aan de hand van een uitwerking uit het boekje van Paulien Vervoorn wandelen en genieten met God (wat tevens de titel is). Dit houdt in dat we in groepjes over de hei wandelen, met elkaar in gesprek zijn en leuke opdrachtjes uitvoeren als een soort actieve, maar toch ontspannen, Bijbelmeditatie.

Voorafgaand leek het ons leuk om met elkaar te picknicken op de hei. Neem dus iets mee wat je zelf lekker vindt en ook graag met anderen wil delen. Dit hoeft niet te ingewikkeld, een paar bolletjes met kaas, een restje pastasalade van je huisgenoot of die zak tortillachips waarvan het niet goed is als je die alleen op eet, is bij elkaar al een heerlijk avondmaal.

We zullen met elkaar afspreken 18.30 bij de Schuilplaats, waarna we ons naar een plekje op de hei begeven. Uiteraard zoeken we een picknicktafel, maar neem ook een kleedje mee als je verzekerd wil zijn dat je witte broek grasvlekken-vrij blijft.
Laat ook zeker even weten dat je komt, zodat we je niet vergeten bij de Schuilplaats. Dit kan door terug te mailen of te appen naar je kringleider.

Gegevens

Datum:
14 juni 2018
Tijd:
18:30 - 22:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , ,
Organizer:
Studenten in Kringen

Activiteiten Agenda